dinsdag 2 oktober 2007

Nawee of Nageneugte?


Moe, moe en nog eens moe. Toch wil ik liever wakker blijven. Slapen laat ik voor later, als ik zestig plus ben. Het project 48Hour film is achter de rug. Zoals onze regisseur het mooi heeft geschreven: het is wel&niet gelukt. Gelukt omdat we voor het eerst met een complete cast en crew afkomstig uit Iran een film hebben gemaakt waar iedereen met veel enthousiasme en aandacht aan heeft gewerkt en waar iedereen ontzettend veel plezier aan heeft beleefd. Voor ons allemaal was het een feest. We hebben de opnames zaterdagavond precies om half zeven afgerond. De dag daarna, op zondag was de montage ook om 6 uur af. De regisseur en productieleider sprongen in een taxi richting Utrecht, maar troffen een file van 8 kilometer aan. De film was 5 minuten na de dead line (half acht) aangekomen in Utrecht, dus te laat. en dat is de reden waarom we niet gaan meedingen aan de competitie. BALEN!
Nu, na twee dagen kan ik weer relativerend zeggen dat we eigenlijk voor ons gevoel hebben gewonnen. We hebben nu een sterke, gemotiveerde cast en crew. We laten het niet hierbij en dit filmpje (dat trouwens LOST IN BETWEEN heet) zou niet onze laatste samenwerking zijn.


Onze Film Wordt Wel a.s Donderdag 4 okt. Op Het Film Festival Utrecht Vertoond.

Wij zitten in groep B en onze screening begint om 20 uur
Telefonisch reserveren: 030-2322684

Hierbij wil ik mijn bijzondere vrienden die door e-mail/sms/telefoon mij een hart onder de riem probeerden te steken, zeer zeer bedanken. Liefs allemaal.

1 opmerking:

pasdonkersloot@kpnplanet.nl zei

Beste Nafiss,
Ik ben Paulien Donkersloot en was gister bij de themamiddag over Iran, de bijeenkomst in de Roestbak van Almere. Ik was degeen die samen met Nasim Khaksar een verhaal van hem voordroeg. Ik had je daar al gezegd, dat ik was getroffen door je voordracht van je mooie gedichten. Thuis gekomen bladerde ik weer door Stegen van Stilte, in de hoop daar een gedicht van je aan te treffen, maar nee,ik vond niets. Nu, op internet kom ik de titel tegen van 'Esfahan mijn hoopstee', maar de toets 'bestellen' werkte niet meer en zo kwam ik op deze weblog van je terecht.
Ik wil graag die gedichtenbundel van je kopen. Kan ik dat via deze weg doen?
Ik ben onder de indruk van het vele waar je je mee bezig houdt. Ik vond het een geslaagde middag, gister, ook de mix van mensen. Ik hoop, dat dat voor jou ook zo was. Ik werd ook wat droevig, me dan weer realiserend hoeveel mensen uit Iran in ons kikkerlandje elkaar op zo'n bijeenkomst in verbondenheid ontmoeten, met alles wat zij hebben meegemaakt en achtergelaten in Iran.
Vriendelijke groet

PAULIEN
In principe schrijf ik dit niet voor publicatie, maar ik weet niet hoe ik je anders moet bereiken.