donderdag 27 september 2007

Tegenwoordig is alles in overvloed

Deze dagen maak ik veel mee, hoor ik veel verhalen en zie ik veel gebeurtenissen. De neiging om over alles te gaan schrijven moet ik steeds indrukken, maar er zijn veel te mooie, interessante, choquerende, spannende, grappige, afgrijslijke gebeurtenissen om ze dan vervolgens langs me heen te laten gaan.
Ik zou graag over de reis van Ahmadinejad naar Amerika willen schrijven, het laatst plaatsgevonden, bizarre sollicitatiegesprek van een vriend bij NOB of de onverschillige houding van de uitgevers met een subsidie op hun zak, de intolerante, zogenaamd tolerante, maatschappij waar ik in woon en het gevoel van thuisloosheid en het verlangen naar een betere tijd die alleen tot sprookjes behoort.
Nee er zijn veel te veel onderwerpen. ik kom er niet snel aan toe vooral als ik nog brood moet verdienen met iets anders dan deze spannende onderwerpen. Ik moet selectief zijn en niet te hard van stapel lopen en vooral niet in de val van de actualiteitsensatie te lopen.

2 opmerkingen:

Boris zei

Lieve Nafiss,

Fout! Nooit schrijven dat je graag ergens over zou schrijven. Schrijf erover, of schrjjf er niet over. Als jij de tijd niet hebt om in je blog te schrijven, neem ik de tijd niet om te lezen.

Kus, B.

Nafiss Nia zei

Dag Boris,
Goede tip. Ik zal het onthouden. Maar misschien was het een bedachte fout, met een knipoog! lfs, N